Registro | Ingresar
Campus Digital
L’ECOLOGIA EMOCIONAL (CAT) Comparte

 

L’ECOLOGIA EMOCIONAL (CAT)

Mercè Conangla y Jaume Soler / Editorial Amat

Cada cop que ens sentim bloquejats, infeliços, ressentits, colérics... emetem aquesta informació a l'exterior; les nostres relacions personals es ressenten i les nostres accions augmenten el grau de sofriment i destrucció en el nostre món.

Per contra, quan gestionem ecològicament el nostre món emocional i aprenem l’art de transformar positivament les emocions, augmenta el nostre equilibri i les nostres accions s’encaren cap a la cura i el respecte a tots els éssers vius.

– Quins son els factors causants del sofriment i del desequilibri en la nostra vida? Els podem prevenir?
– De qué ens serveix pensar tant si vivim tan poc?
– De qué ens serveix la vida si no som capaços de créixer com a persones, relacionar-nos positivament amb els altres éssers humans i gaudir, valorar, respectar i millorarel nostre món?
– Quan serem conscients que si no canviem el nostre model humà i social, injust, insolidari, desequilibrat i egoísta estem condemnats a la destrucció individual i col·lectiva?
– Quin model humà alternatiu pot conduir-nos a una harmonia més gran en el nostre món interior i exterior?

Els autors, fundadors de la Fundado ÁMBIT, Institut per al Creixement Personal de Barcelona, responen, entre d’altres, a aquestes preguntes en un text que va mes enllà de la Inteligència Emocional. El llibre, presentat com a assaig amè, inclou textos i relats i integra visions que procedeixen de 1’ecologia, la literatura, la poesia, la psicología humanista, la saviesa popular i la filosofia

Publicado: 2004
ISBN: 9788497351362
Páginas: 296
Encuadernación: Tapa blanda
Editorial: Editorial Amat
Autores: Mercè Conangla y Jaume Soler

Volver